Kerstmarkt Wijhe Muziekvereniging Salland Agenda Home Orkesten Muzieklessen Agenda Nieuws Foto's Vereniging Contact Muziekvereniging Salland  :  mail@muziekverenigingsalland.nl
Carnavalsoptocht Heino l 10 februari l 14.00 uur Zoals elk jaar loopt ook dit jaar muziekvereniging Salland voorop tijdens de carnavalsoptocht in Heino. Deze grote stoet, bestaande uit wagens, loopgroepen, een- en tweelingen trekt weer door het winkelcentrum heen en staat bekend om zijn vele bezoekers. Carnavalsoptocht Vilsteren l 11 februari l 13.30 uur Om 13.30 uur beginnen de welbekende ‘rondjes om de kerk’ in Vilsteren. Prachtig versierde wagens leggen in totaal 3 keer deze welbekende carnavalsroute af. Muziekvereniging Salland loopt de laatste jaren mee in deze gezellige optocht. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in de naastgelegen feesttent van de Piepenplassers. Jaarvergadering l 16 februari l vanaf 19.30 uur NL Doet l 11 maart l  Op 10 en 11 maart 2017 staken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook Muziekvereniging Salland stak zijn handen uit de mouwen. Zo werd onder andere het Dorpshuis van buiten weer helemaal schoon gemaakt.

Jaarlijkse uitvoering l 14 april l 20.00 uur

Optocht Koningsdag Laag- Zuthem l 27 april l tijd volgt

Traditiegetrouw wordt er tijdens Koningsdag in Laag-Zuthem voorop gelopen tijdens de optocht door het dorp. De jeugd van Laag- Zuthem doet elk jaar zijn best om mooi versierd in de optocht te lopen. Na de optocht volgt de officiële opening in de feesttent.

Koffieconcert l 1 juli l 11.00 uur

De muzikale afsluiter van het jaar is traditiegetrouw het koffieconcert welke wordt gehouden op het dorpsplein van Lierderholthuis. De bezoekers kunnen onder het genot van een kop koffie met wat lekkers genieten van de drumband en fanfare.
Sinterklaasoptocht Lierderholthuis Kerstconcert Lierderholthuis NLdoet Kerstconcert Lierderholthuis Muziekvereniging Salland Muziekvereniging Salland NLdoet Agenda